top of page

Manifest Nedir? Nasıl Yapılır?

Güncelleme tarihi: 5 Şub

Hey sevgili listik okuyucusu, bugün sana manifest nedir, Nasıl Yapılır, bundan bahsedeceğim. 


Manifest görüntüsü

Aktif imajinasyon olarak da bilinen manifest, çekim yasasına dayanan ve kişinin düşündüğü, derinden hissettiği ve inandığı şeylerin gerçekleşme sürecine işaret eden bir kavramdır. Bu tanımdan sonra gelelim manifestin listik haline. Düşüncelerimiz görünmediği için hafife alınmamalı. Sevgi de görünmüyor, öyle değil mi? Düşüncelerimiz tüm hayatımızın yaratıcısıdır desem, ne dersin? Belki de biliyorsundur. Biliyorsan hatırlaman gerektiği için bu yazıyı okuyor olabilirsin. Hadi gel, takıl peşime. Düşünceler tek başına zararsız ya da işlevsizdir. Fakat işin içine duygu girdiğinde her şey değişebilir. Düşüncelerin duyguya dönüşmesi, gerçekliğe adım atmanın en kısa yoludur. Düşündüğün bir konuya duygu yüklemediğin sürece, gerçeğine dönüşmesi mümkün değildir. Çünkü, evren yalnızca frekanslarla, titreşimlerle konuşur. Bu bizim için de öyle, değil mi? Bir insana ne söylediğin değil, nasıl söylediğindir önemli olan.

Hakikati, herkes hisseder. Sen evrene ben çok mutluyum, çok param var deyip dursan da, her gün binlerce kez bunu tekrarlasan da nafile... İstediğin kadar söyle! İçine gerçek bir varlık bilinci hissi yüklemezsen, çok paran olmayacağına yemin edebilirim. Aslında hakikat yani gerçek hissettiklerindir. (: Bu bence şuna benziyor; hani bir kitabı alırsın eline, okursun okursun. Sayfalar biter ama hiçbir şey anlamazsın ya. Hah. Kitabı anlamak için odaklanman gerektiğini, zihnini kitaba yöneltmen gerektiğini bilirsin. Evrenden istediklerini alabilmen için odaklanman, hayal kurduğun konu her ne ise yaşıyormuş gibi hissetmen o duyguyu yaşaman, isteklerinle rezone olman ve haylini kurduğun şeyin frekansında titreşmen Yoksa sadece sözlerinle evren seni anlayamaz. Gerçek olanı, hissettiklerini, duygularını, titreşimini yani hakikatini anlar ve tezahür ettirir. Aslında hakikat yani gerçek hissettiklerindir.


Rezone Olmak Nedir?

Rezone olmak ne demek biliyor musun? Var olan her şeyin titreşim yani enerji olduğunu biliyoruz. Sağır sultan dahil olmak üzere herkes bu konuyu biliyor. Dolayısıyla sadece nesneler değil duygular, düşüncelerde bir enerjidir ve titreşim yayarlar. Her bir durumun, olayın, nesnenin, duygunun, aklına her ne gelirse ne sorarsan sor her şeyin bir frekansı vardır. Örneğin para. Para da bir titreşim yayar. Zengin insanlar bu titreşimle aynı yerden titreştiği için yani rezone olduğu için para onlara her yerden kolaylıkla akar. Günümüzün yeni zengini olarak söylüyorum. Para ile aynı yerden bakıyoruz hayata. Kolaylıkla her yerden akıyor. Sınırlamalarım yok, çabam yok, zorlamam yok, akıştayım. Bugün neyi var etmek istiyorsun? Mutlu bir ilişki mi? Sana sırrını veriyorum. Mutlu bir ilişkin varmış gibi yaşa. Ona hediyeler al. Bir araba mı istiyorsun. Arabana anahtarlık al varmış gibi. Ev mi istiyorsun evine eşya al. Aşağıdaki video rezone olmayı çok basit ama etkili şekilde anlatıyor (:




Niyet etmek

Kendi hayatımda uyguladığım, faydasını gördüğüm, inandığım pratikleri seninle paylaşacağım. Bana ışık olan yolları sunacağım.  Listiklenmek ve konforuna ulaşmak için takipte kal ve niyetlerin nasıl tek tek gerçekleşiyor izle. Niyet etmek konusu oldukça önemli bu konu üzerinde bir blog ayrıca yazacağım sıra sıra ilerliyoruz. Ama niyetten önce inanç nedir ve nasıl hayatımızı şekillendirir bu konuya bakmalısın bu bloktan sonra lütfen inançlar seçimlerimizdir blogumu oku. ve niyet etmenin gücünden önce inançların gücünü öğrenmelisin. (=

Kaynaktan istemek


 

Manifest Nedir?

Somut örnekler ile gerçek bir manifester olduğumu bilmeni isterim. Ve manifestlerimin somut örneklerini birçok kez yaşadım, yaşıyorum. Hemen somut örnekler vereyim;

·         Kendi işimi yapıyorum

·         Kendi evimde yaşıyorum,

·         Arabam var,

·         Dilediğim, hak ettiğim kazancı sağlıyorum,

·         Kadınlar ile atölyeler yapıyorum. (Bir kadınsan atölyelerime beklerim)

Peki tüm bunları nasıl mı yaptım?          

Varmış gibi yapıyorum ve hayalimle aynı frekansa geliyorum. Akışta kalıyorum.Nefes alıp vermeyi etkin bir şekilde kullanıyorum. Duygu dünyamı stresle, korku ve kaygı ile doldurmamaya gayret ediyorum. Hayal ediyorum, o duyguya giriyorum.

Bir de ne var biliyor musun? Manifest yap demesi, frekansı yükselt demesi kolay,yukarda bahsettiğim inançlar konular. Asıl olay bilinç altı kayıtlarında yani inançlarda. Çocukluğumuzdan beri bize yüklenen ya da bizzat kendimizin yüklediği bu kayıtlar, bugünümüzü ciddi ölçüde etkiliyor. Manifest yaparken geçmiş limitleyici inançların varsa manifestinin gerçekleşmesi oldukça zor olur. Bu bilginin altını dolduran bloğumu okumalısın. İçimizdeki küçüğün kaygıları, korkuları bugünümüzü hala şekillendiriyor. Bu sebeple bilinç altı kayıtlarını değiştirmek ve kendimizle barışmak bizi destekleyecektir. Bu çok kıymetli bir sır. (: ama merak etme anlatacağım. Nasıl işe yaradığına inanamazsın! Bu konuyu bir başka blogda ele almak istiyorum. Manifest blog çıktı taze çıktı!


İnanç blog çıktı o da tazecik.

Sırada niyet blog var takipte kaaal.

 

Listiklendin.

Mucize sensin!

225 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page